Om electronische schakelingen te beschermen worden ze ingegoten met een electrisch isolerend hars. Bepaalde componenten moeten echter vrij blijven. Daarom worden deze opgegoten in een siliconemal die de delen afschermd waar geen hars mag komen.

 

 

Dit zijn een serie van 40 katten die als teaser dienden voor de Kattenstoet van Ieper. Ze hingen rond in ieperse stadskern waar ze met kattengeja de kattenstoet aankondigden.

De twee kleuren verwijzen naar de narren die ook veelvuldig in de stoet voorkomen.
Het oorspronkelijk model is manueel gemodeleerd in zacht PU-schuim en afgewerkt met een hoogglans lak. Daarna werden polyester mallen van gemaakt om de productie in polyester met glasvezel uit te voeren. Binnenin de kat kwam verlichting en een luidspreker.

kattenkat mal

Dit is een ontwerp en uitvoering voor een boot voor ecologische exploratie met een stille electrische motor, in opdracht voor de Provincie West-Vlaanderen. Het ontwerp is licht en niettegenstaande de afmetingen van 4.5m op 2.5m demonteerbaar te vervoeren op eenvoudige aanhangwagen. Uiterst stabiel en veilig voor kinderen. Dicht bij het wateroppervlak is het eenvoudig om waterstalen te nemen en dieren te observeren.

boot